‘t Hooghe Licht Bed & Breakfast in Langemark

Overnachten in de buurt van Bellewaerde

✓ Eigenbereide producten

✓ Kindvriendelijk

✓ Oase van rust

Ben je op zoek naar een plek om te overnachten in de buurt van Bellewaerde? Je bent van harte welkom bij ’t Hooghe Licht, onze knusse B&B op tien minuten rijden van de hoofdingang van Bellewaerde. Wij hebben verschillende kamers beschikbaar en een gezellige vakantiewoning. Hieronder lees je er alles over.

Heeft u vragen over onze B&B?

Neem contact met ons op

Overnachten in onze B&B in de buurt van Bellewaerde

Bij onze vakantiewoning aan de Westhoek kan je heerlijk tot rust komen en overnachten na een fijne uitstap in Bellewaerde. Je kinderen kunnen spelen in onze kindvriendelijke tuin en jij kan genieten van een warme ontvangst, een lekker ontbijt met verse, lokale producten en confituur gemaakt van fruit uit onze tuin. Bekijk de familiekamer in onze B&B bij Ieper die je kan huren. Ook als je een kindvriendelijke B&B zoekt aan de kust, is ’t Hooghe Licht een fijne optie. Op minder dan een uurtje van onze deur ben je op het strand! Hou je het toch liever dichter bij de deur? In de zomer kan je genieten van ons buitenzwembad.

Boek jouw verblijf bij ons

We kijken er naar uit om jou te ontvangen in onze B&B, dicht bij Bellewaerde. Leg je kamer nu vast door online te reserveren. Als je nog met vragen zit kan je ons altijd bereiken via info@thooghelicht.be of op +32 497 06 71 19. Bij ons kom je overnachten in een aangename B&B om daarna een geweldige familie-uitstap te maken naar Bellewaerde.