‘t Hooghe Licht Bed & Breakfast in Langemark

B&B in de Westhoek met drie kamers

✓ Eigenbereide producten

✓ Kindvriendelijk

✓ Oase van rust

Wil je graag een B&B in de Westhoek met drie kamers vastleggen? Dan moet je bij ons zijn. Wij baten al enkele jaren ’t Hooghe Licht uit, een omgetoverde schuur. ’t Hooghe Licht is een B&B in Langemark-Poelkapelle die op tien minuutjes rijden van Ieper, in het hart van de Westhoek ligt en waar je drie prachtige slaapkamers kan huren.

Heeft u vragen over onze B&B?

Neem contact met ons op

In onze B&B in de Westhoek zijn er drie mooie kamers te reserveren

Bij onze B&B kan je terecht voor een heerlijk ontbijt. Wij hebben een kindvriendelijke tuin. De gezellige gemeenschappelijke ruimte beschikt over een honestybar en volledig uitgeruste keuken. Je kan er heerlijk ontspannen na een dagje Ieper, of uitrusten als je bent gaan fietsen of wandelen. Een kamer in onze kindvriendelijke B&B huren, dat is kiezen voor het beste van de Westhoek. In onze B&B, dicht bij Ieper en centraal gelegen in de Westhoek, heb je de keuze tussen drie fijne kamers: de hooizolder, de schuur en de graanzolder. Al onze kamers zijn hoogwaardig ingericht en heel gezellig.

Reserveer je kamer via onze website

Bekijk onze B&B in de Westhoek, tegen Ieper en maak je keuze uit één van de drie fijne kamers. Reserveer de kamer van je keuze nu en kom heerlijk uitwaaien en genieten van de rust in onze B&B in de Westhoek. Ontdek alle activiteiten in de buurt en maak er enkele leuke dagen van. Je zal merken dat er heel wat fijne bezienswaardigheden in de buurt zijn.