‘t Hooghe Licht Bed & Breakfast in Langemark

Kindvriendelijke B&B huren dicht bij de kust

✓ Eigenbereide producten

✓ Kindvriendelijk

✓ Oase van rust

Wil je graag een kamer in een kindvriendelijke B&B huren, niet ver van de kust? We verwelkomen je met heel veel plezier in ’t Hooghe Licht. Onze B&B in Langemark-Poelkapelle. Bij ons is het aangenaam vertoeven in een rustige stukje van de Westhoek. Toch zitten we maar op tien minuutjes van Ieper en een klein uurtje van het strand.

Heeft u vragen over onze B&B?

Neem contact met ons op

Onze kindvriendelijke B&B huren niet zo ver van de kust

Bekijk onze drie kamers die je apart of samen kan huren in meer detail. Bij ons kan je heerlijk genieten van de weidse omgevingen, veel ruimte, een uitgebreid ontbijt met heerlijke streekproducten en groenten en fruit uit de tuin. Onze tuin is volledig omheind, dus heel veilig voor kleine kinderen. Bij ons vind je dé ideale B&B in de Westhoek terug voor een ontspannend verblijf. Een familiekamer in onze B&B huren, dat is kiezen voor het beste van de Westhoek én de kust.

Reserveer je kamer in onze vakantiewoning

Waar wacht je op? Bekijk de drie kamers die je in onze kindvriendelijke B&B kan huren en reserveer jouw verblijf in de Westhoek, niet ver van de kust. We kijken er naar uit om jou en je gezin te ontvangen bij ons. Zit je nog met vragen? Stel ze via info@thooghelicht.be of bel ons op +32 497 06 71 19. We beantwoorden ze met plezier. Wist je dat je ook een cadeaubon kan kopen bij ons? Ideaal om een geliefde een leuk weekendje weg te schenken!