‘t Hooghe Licht Bed & Breakfast in Langemark

Een vakantiewoning in de Westhoek

Wil je graag een vakantiewoning boeken in de Westhoek? Dan heten we je van harte welkom in ’t Hooghe Licht, onze B&B in Langemark, tegen Ieper. Wij zijn Hilde en Geert en samen met onze drie kinderen Vincent, Elise en Simon baten wij onze B&B uit. Na 30 jaar als verpleegkundige te werken op intensive care en recovery besloot Hilde in 2018 zich volledig te focussen op het runnen van onze B&B. Geert gaat buitenshuis werken in de voedingsindustrie. Wij kijken er naar uit om je te ontvangen in onze knusse vakantiewoning ’t Hooghe Licht, tegen Ieper in de Westhoek. Bekijk hieronder enkele van onze acties:

Boek rechtstreeks en ontvang gratis onze nieuwe welkomstbrochure vol informatie en handige tips om je verblijf te plannen.

Westhoekvoordeelpas gratis te verkrijgen bij reservatie van minimum 2 nachten. Vraag ernaar bij aankomst of tijdens je verblijf.

 

 

 

De hooizolder

vanaf 85€ per nacht inclusief ontbijt

De schuur

Vanaf 85€ per nacht inclusief ontbijt

De graanzolder

Vanaf 85€ per nacht inclusief ontbijt

Een dagvers ontbijt uit onze eigen moestuin

Het verhaal van onze vakantiewoning in de Westhoek, dicht bij Ieper

Onze B&B en vakantiewoning is een deel van een langgevelhoeve, Hildes ouderlijk huis, vroeger een kleine gemengde boerderij. Wij kochten de hoeve toen we huwden. Daarna is de restauratie begonnen in drie fasen: eerst de binnenkant van het woonhuis, dan de buitenkant en als laatste onze vakantiewoning. De stijl is hedendaags en landelijk, zowel binnen als buiten. De inrichting binnen deden we volledig zelf. Die is als je het ons vraagt zeker geslaagd: we schilderden de muren met kalkverf en combineren tweedehandsmeubels en nieuwe meubels tot een gezellig geheel. De kussens en gordijnen zijn zelf genaaid en veel van de decoratiestukken zelf gemaakt. Naast naaien en decoreren is ook tuinieren een hobby. Onze tuin en terrassen hebben we ook zelf ontworpen. Wij houden van sfeer en gezelligheid en hopen dat jullie zich zullen thuis voelen in onze vakantiewoning bij Ieper, de ideale plek om te overnachten in de Westhoek.

Een fijne vakantiewoning in de Westhoek

De troeven van onze vakantiewoning bij Ieper, in de Westhoek

Onze prachtige vakantiewoning in de Westhoek, op tien minuutjes rijden van Ieper, heeft heel wat troeven. We sommen ze even voor je op:

 • Veel ruimte, zowel binnen als buiten;
 • Volledig omheind, dus veilig voor kinderen;
 • Volledig kindvriendelijk;
 • Goed uitgeruste fietsenstalling mét oplaadpunt en fietspomp;
 • Uitgebreid ontbijt met streekproducten;
 • Eigen bereidingen, zoals confituur van fruit uit de tuin;
 • Snelle wifi in de hele woning;
 • Persoonlijke ontvangst en vertrek;
 • Duurzaam door zonnepanelen, een batterij, warm water en cv door zonneboiler;
 • Milieuvriendelijk door lozen van proper afvalwater en afval sorteren;
 • Volledig uitgeruste keuken.

Beoordeel ons via: