‘t Hooghe Licht Bed & Breakfast in Langemark

Overnachten in onze B&B in de Westhoek

Zoek je een gezellige uitvalsbasis om te overnachten in de Westhoek? Dan ben je van harte welkom in ’t Hooghe Licht, onze B&B in Langemark, tegen Ieper. Wij zijn Hilde en Geert en samen met onze drie kinderen Vincent, Elise en Simon baten wij onze B&B uit. Na 30 jaar als verpleegkundige te werken op intensive care en recovery besloot Hilde in 2018 zich volledig te focussen op het runnen van onze B&B. Geert gaat buitenshuis werken in de voedingsindustrie. Wij kijken er naar uit om je te ontvangen in onze knusse B&B, van waaruit je prima Zonnebeke, Ieper, Bellewaarde of hele Westhoek kunt bezoeken. Bekijk hieronder enkele van onze acties:

Boek rechtstreeks en ontvang gratis onze welkomstbrochure vol informatie en handige tips om je verblijf te plannen.

 

 

 

 

De hooizolder

vanaf 85€ per nacht inclusief ontbijt

De schuur

Vanaf 85€ per nacht inclusief ontbijt

De graanzolder

Vanaf 85€ per nacht inclusief ontbijt

Een dagvers ontbijt uit onze eigen moestuin

Overnachten in een B&B met een verhaal

Onze B&B is een deel van een langgevelhoeve, Hildes ouderlijk huis, vroeger een kleine gemengde boerderij. Wij kochten de hoeve toen we huwden. Daarna is de restauratie begonnen, in drie fasen: eerst de binnenkant van het woonhuis, dan de buitenkant en als laatste onze vakantiewoning. De stijl is hedendaags en landelijk, zowel binnen als buiten. De inrichting binnen deden we volledig zelf. Die is als je het ons vraagt zeker geslaagd: we schilderden de muren met kalkverf en combineerden tweedehandsmeubels en nieuwe meubels tot een gezellig geheel. De kussens en gordijnen zijn zelf genaaid en veel van de decoratiestukken zelf gemaakt. Naast naaien en decoreren is ook tuinieren een hobby. Onze tuin en terrassen hebben we dan ook zelf ontworpen. Wij houden van sfeer en gezelligheid en hopen dat jullie zich zullen thuis voelen als jullie overnachten in onze B&B!

Gezellig overnachten in onze B&B in de Westhoek

De troeven van onze B&B

Onze prachtige B&B in de Westhoek ligt op vijf minuten van Zonnebeke en slechts tien minuutjes rijden van Ieper en Bellewaarde. Hierdoor is het dé perfecte locatie om te overnachten als u één van deze plaatsen wilt bezoeken. Onze B&B beschikt over drie gezellige kamers, die elks apart of samen te huren zijn. Verder heeft onze B&B nog heel wat andere troeven. We sommen ze even voor je op:

 • Veel ruimte, zowel binnen als buiten;
 • Volledig omheind, dus veilig voor kinderen;
 • Volledig kindvriendelijk;
 • Goed uitgeruste fietsenstalling mét oplaadpunt en fietspomp;
 • Uitgebreid ontbijt met streekproducten;
 • Eigen bereidingen, zoals confituur van fruit uit de tuin;
 • Snelle wifi in de hele woning;
 • Persoonlijke ontvangst en afscheid bij vertrek;
 • Duurzaam door zonnepanelen en een zonneboiler;
 • Milieuvriendelijk door lozen van proper afvalwater en afval sorteren;
 • Volledig uitgeruste keuken.

Beoordeel ons via: