‘t Hooghe Licht Bed & Breakfast in Langemark

Boek rechtstreeks en ontvang gratis onze nieuwe welkomstbrochure vol informatie en handige tips om je verblijf te plannen.

Westhoekvoordeelpas gratis te verkrijgen bij reservatie van minimum 2 nachten. Vraag ernaar bij aankomstof tijdens je verblijf.

Welcome back to Flanders Fields Pass gratis voor onze buitenlandse gasten, bij rechtstreekse boeking, actie loopt tot 20 september 2022 

 

 

De hooizolder

vanaf 75€ per nacht inclusief ontbijt

De schuur

Vanaf 75€ per nacht inclusief ontbijt

De graanzolder

Vanaf 75€ per nacht inclusief ontbijt

Een dagvers ontbijt uit onze eigen moestuin

't Hooghe Licht Bed & Breakfast in Langemark

Wij heten jullie van harte welkom in onze B&B/vakantiewoning. Ik ben Hilde, en samen met mijn man Geert en onze drie kinderen Vincent, Elise en Simon, baten wij 't Hooghe Licht uit. Ik ben 30 jaar werkzaam geweest als verpleegkundige op Intensive Care en Recovery. Sinds mei 2018 heb ik mijn job opgezegd om mij volledig te focussen op het runnen van 't Hooghe Licht. Geert gaat buitenshuis werken, in de voedingsindustrie.

De B&B/vakantiewoning 't Hooghe Licht is een deel van een langgevelhoeve, mijn ouderlijk huis, vroeger een kleine gemengde boerderij. Wij hebben de hoeve gekocht toen we huwden. Daarna is de restauratie begonnen in drie fasen: binnenkant woonhuis, buitenkant woonhuis en als laatste de B&B/vakantiewoning. De stijl is hedendaags landelijk zowel binnen als buiten. De inrichting binnen hebben we volledig zelf gedaan, zonder binnenhuisarchitect of decorateur. In mijn ogen zeker geslaagd: muren geschilderd met kalkverf, opgeknapte tweedehandsmeubels gecombineerd met nieuwe meubels, zelfgemaakte decoratiestukken gecombineerd met nieuwe, zelf genaaide gordijnen en kussen enz. . Decoreren en naaien is een hobby, alsook tuinieren. De tuin en terrassen zijn ook volledig eigen ontwerp. We houden van sfeer en gezelligheid. En hopen dat jullie zich hier thuis voel.

We zijn gestart in oktober 2016, en hebben sindsdien al veel gasten mogen ontvangen uit alle windstreken, zowel uit binnen- en buitenland. Ik spreek Nederlands en Engels, maar ook Frans en een beetje Duits. Onze doelgroep zijn families en gezinnen met kinderen, bezoekers van de WOI-sites en fietsers. Maar iedereen is natuurlijk welkom.

 

Beoordeel ons via: