‘t Hooghe Licht Bed & Breakfast in Langemark

Leuke B&B vlak bij Ieper met een familiekamer

✓ Eigenbereide producten

✓ Kindvriendelijk

✓ Oase van rust

Wil je graag in een B&B in de Westhoek, dicht bij Ieper, een leuke familiekamer huren? Wij baten al enkele jaren met veel plezier ’t Hooghe Licht uit: een hele gezellige en kindvriendelijke B&B in Langemark-Poelkapelle. Bij ons kan je terecht in onze familiekamer voor vijf personen. Lees hieronder meer over de leukste B&B van de Westhoek waar je een familiekamer kan huren.

Heeft u vragen over onze B&B?

Neem contact met ons op

In onze B&B met familiekamer in Ieper is het aangenaam vertoeven

In onze goed uitgeruste B&B, op tien minuten rijden van Ieper, kan je twee familiekamers huren: de graanzolder en de hooizolder. Je slaapt er in comfortabele boxsprings en vindt er een aangename badkamer terug. Op de benedenverdieping vind je de gemeenschappelijke ruimtes, met een keuken, ontbijttafel en gezellige zithoek met honestybar. Onze B&B, dat is ongetwijfeld de gezelligste verblijfplaats van Ieper en de rest van de Westhoek waar je een knusse familiekamer kan huren. Bij ons vind je de perfecte uitvalsbasis terug om het prachtige en historische Ieper te bezichtigen. Naast twee familiekamers hebben we ook een derde kamer in onze B&B.

Reserveer je kamer

Verblijven in onze B&B in de Westhoek, dat is kiezen voor heerlijke rust in de open velden, met een kindvriendelijke tuin, een gezellig decor en een heerlijk ontbijt. Wil je jouw familiekamer bij ons vastleggen? Reserveer dan vandaag nog! We kijken er alvast naar uit jou te verwelkomen in onze B&B op tien minuten van Ieper en centraal in de Westhoek, waar we een fijne familiekamer ter beschikking hebben. Zit je nog met vragen? Stel ze via info@thooghelicht.be of bel ons even op +32 497 06 71 19, dan krijg je snel antwoord.