‘t Hooghe Licht Bed & Breakfast in Langemark

Leuke B&B vlak bij Ieper met een familiekamer

✓ Eigenbereide producten

✓ Kindvriendelijk

✓ Oase van rust

Wil je graag in een B&B in de Westhoek, dicht bij Ieper, een leuke familiekamer huren? Wij baten al enkele jaren met veel plezier ’t Hooghe Licht uit: een hele gezellige en kindvriendelijke B&B in Langemark-Poelkapelle. Bij ons kan je terecht in onze familiekamer voor vijf personen. Lees hieronder meer over de leukste B&B van de Westhoek waar je een familiekamer kan huren.

Heeft u vragen over onze B&B?

Neem contact met ons op

In onze B&B met familiekamer in Ieper is het aangenaam vertoeven

In onze goed uitgeruste B&B, op tien minuten rijden van Ieper, kan je twee familiekamers huren: de graanzolder en de hooizolder. Je slaapt er in comfortabele boxsprings en vindt er een aangename badkamer terug. Op de benedenverdieping vind je de gemeenschappelijke ruimtes, met een keuken, ontbijttafel en gezellige zithoek met honestybar. Onze B&B, dat is ongetwijfeld de gezelligste verblijfplaats van Ieper en de rest van de Westhoek waar je een knusse familiekamer kan huren. Bij ons vind je de perfecte uitvalsbasis terug om het prachtige en historische Ieper te bezichtigen. Naast twee familiekamers hebben we ook een derde kamer in onze B&B.

Boek je verblijf

Wil je graag op uitstap naar de Westhoek? We kunnen je geen ongelijk geven. Er zijn hier heel wat bezienswaardigheden waar je van kan genieten. Zoek je overnachting dicht bij Bellewaerde? Dat is maar tien minuutjes rijden van onze deur! Contacteer ons als je met vragen zit via info@thooghelicht.be of bel ons op: +32 497 06 71 19. We beantwoorden al je vragen graag. Ben je overtuigd? Reserveer dan nu en kom overnachten in onze heerlijke B&B in de Westhoek.