‘t Hooghe Licht Bed & Breakfast in Langemark

Bed & Breakfast

NIEUW 2021: traiteurdienst, voor wie dit wenst, voorzien we avondeten. Je kunt altijd kiezen uit een aantal suggesties afhankelijk van het seizoen. Dranken (water, frisdrank, streekbier en wijnen) ter plaatse te verkrijgen.

Welkom in onze B&B ’t Hooghe Licht. Wij zijn de familie Geert Loones- Wallecam Hilde met onze drie kinderen Vincent, Elise en Simon. Geert is werkzaam in de voedingssector, ikzelf was werkzaam als verpleegster.  Sinds 1 mei 2018 heb ik mijn job buitenshuis opgezegd, om mij volledig te focussen op het runnen van onze B&B. Wij wonen op een kleine boerderij die vroeger werd uitgebaat door mijn ouders, die in 1997 zijn verhuisd. Wij hebben de boerderij gekocht en beginnen renoveren. De laatste fase van renovatie was de verbouwing van de stallingen tot B&B.
Tot binnenkort in onze B&B te Langemark.
Geert en Hilde

Benedenverdieping

Bestaat uit gemeenschappelijke ruimtes.

De ontbijtruimte beschikt over:

  • Een volledig uitgeruste keuken voorzien van alle comfort: vaatwas, oven, kookplaat, microgolf, grote frigo, diepvries, kleine frigo (honestybar) kookgerief en servies. Indien u zelf wenst iets klaar te maken of op te warmen dan staat die te uwer beschikking.
  • Lange ontbijttafel waar ‘smorgens het ontbijt geserveerd wordt tussen 8 en 10u.
  • Trap naar kamers: de Graanzolder en de Schuur

  De zithoek biedt de mogelijkheid, om rustig na te genieten met een drankje uit de honestybar, over de   afgelopen dag, een boek of tijdschrift te lezen, een gezelschap te spelen, ...
  Bestaat uit:

  • Een zetelhoek
  • De tafelhoek
  • Bureau
  • Trap naar de Hooizolder

Bovenverdieping

Bestaat uit 3 kamers die telkens de naam dragen van de vroegere stockageplaatsen op de boerderij.

  • De graanzolder = familiekamer (5-pers)
  • De schuur = 2-persoonskamer
  • De hooizolder = familiekamer (5-pers)

Iedere kamer beschikt over comfortabele boxsprings, badkamer met bad en/of douche, handdoeken, shampoo, zeep, haardroger, WIFI. En de mogelijkheid om een kinderbedje bij te plaatsen.

Terras

De B&B is rondom voorzien van terrassen.
 Vooraan , langs de straatkant komt de zon ’s morgens op. In de namiddag is hier schaduw, en is het hier heerlijk fris wanneer het op het zonneterras achteraan te warm wordt.
Achteraan is het zonneterras, die uitkijkt op onze tuin die volledig omheind is.
Voor de kleinsten is er een schommel en zandbak voorzien.  Er zijn ook kleine fietsjes aanwezig en ander speelgoed waarmee ze zich buiten naar hartenlust kunnen uitleven.
Fietsberging ter beschikking.
Privé parking voorzien.

Motorrijders kunnen moto's achteraan parkeren indien ze dit wensen.